T-DanceYena de Gruijter

Hoihoi!

Mijn naam is Yena de Gruijter en ik ben 19 jaar oud. Ik dans al vanaf mijn vierde bij toen het voormalige Younik dat nu T-dance heet, locatie Schoonhoven. In die jaren heb ik kennis mogen maken met Streetdance, Modern, Hiphop, Fusion Jazz, Commercial, High heels en dans ik momenteel in de wedstrijdgroep Movementsquad! Sinds een paar jaar val ik af en toe in voor Tessa en kan ik mijn ervaring en plezier in dansen overdragen op de leerlingen. Naast het dansen ben ik eerstejaars student Pedagogiek in Den Haag. Hier heb ik het erg naar mijn zin en het sluit goed aan op mijn werk. Naast het dansles geven is oppassen iets wat ik graag doe! Dit jaar dans ik vijf uur in de week en kijk ik uit naar de voorstelling in het Theather Zuidplein op 1 juni! Als ik dan toch een favoriete dansstijl moest kiezen, wat ik moeilijk vind, kies ik voor streetdance!