T-Dance

Docententeam

Tessa van Zomeren Eigenaresse

Tessa is op haar 4 e begonnen met dansen bij de dansschool van haar moeder. Op 11 jarige leeftijd is Tessa al gestart met het geven van lessen. Na de middelbare school is Tessa naar de Urban dansopleiding gegaan in Utrecht. In 2012 is Tessa afgestudeerd als uitvoerend en docent dans. Naast haar opleiding heeft Tessa veel ervaring opgedaan in het werkveld, en door heel het land workshops en danslessen gegeven.

Sophie van Zijl

Sophie is op haar 8 e begonnen met dansen bij Dansschool Lindasports. Ze heeft bij Lindasports meerdere jaren in de selectie groep Hit it/Damage gedanst o.l.v. Tessa van Zomeren. Sophie heeft de vooropleiding van Lucia Marthas en Codarts gevolgd, en en is nu afgestudeerd aan de opleiding Docent Dans bij Codarts. Door de verschillende opleidingen heeft Sophie veel danservaring opgedaan in allerlei stijlen. Afgelopen jaar is Sophie voor drie maanden in Los Angeles geweest om haar eigen dansvaardigheid nog meer te vergroten.
Sophie geeft de les Moderne dans Maandag 21:00 tot 22:00.
Daarnaast verzorgd Sophie de invallessen

Priscilla beckers

Priscilla is op haar 8 e begonnen met dansen en is daarna nooit meer gestopt. Destijds onder de naam Lindasports, de Dansschool van Tessa haar moeder. Sinds 2010 danst Priscilla in de selectie groep rhythmsquad van T-Dance. Vanaf 2016 geeft Priscilla de les streetdance op donderdag.