T-DanceVoorstelling

Net zoals het afgelopen jaar worden er twee shows gedanst:
– Middagvoorstelling (14:30 tot 17:00)
– Avondvoorstelling (19:00 tot 21:00)

Onderstaande groepen dansen alleen de middagvoorstelling mee:
– Vrijdag 14:30 tot 15:20 (locatie Schoonhoven)
– Vrijdag 15:20 tot 16:10 (locatie Schoonhoven)
– Vrijdag 16:00 tot 16:45 (locatie Lansingerland)
– Zaterdag 10:30 tot 11:30 (locatie Schoonhoven)

Wij verwachten alle dansers en danseressen op de aangegeven tijd (zie onderstaand) bij de artiesteningang van theater Zuidplein in Rotterdam. De artiesteningang bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw. Alle kinderen worden hier opgevangen door hun begeleider en docent. Alleen ouders van de jongste kinderen mogen mee het gebouw in tot aan de aanmeldbalie.

Aankomst:
10:00 organisatie en hulp ouders
11:00 deelnemers locatie Lansingerland
11:15 deelnemers locatie Schoonhoven

Om 11:45 sluiten de deuren en starten wij met ons dagprogramma. Alle kinderen draaien een generale repetitie. Haar en make-up worden door ons op locatie gedaan.

Wat neem je mee naar de voorstelling:
– Voldoende eten en drinken
– Zwarte schoenen met volledig zwarte zolen (verplicht vanuit het theater) en/of zwarte sokken
– Zwarte legging en zwart T-shirt
– Twee haar elastiekjes

Kaartverkoop
Deelname aan de voorstelling is gratis.

De kaartverkoop van de voorstelling start eind maart. Wij kunnen geen exacte datum geven, omdat wij afhankelijk zijn van wanneer het theater de voorstelling online plaatst. Zodra de voorstelling online staat zullen wij een bericht versturen in de groep-apps en via de mail. De kaarten bedragen €15,00 en zijn te koop via www.theaterzuidplein.nl. De kaarten kunnen alleen online besteld worden en niet tijdens de lessen.

Theater Zuidplein heeft speciale rolstoel plekken. Als u hiervan gebruik wilt maken kunt u de kaarten telefonisch bij het theater bestellen. Wij willen u erop attenderen op tijd te zijn met het bestellen van de kaarten.

Vervoer

Voor alle leden van locatie Schoonhoven en Lansingerland regelen wij busvervoer voor de heen weg. Let op, de bus is alleen voor de dansers en danseressen. De bijdrage bedraagt € 7,50 per persoon. Om 10:30 zullen de bussen vertrekken vanaf de dansschool. Er zullen een aantal docenten aanwezig zijn en mee rijden met de bus. Wij gaan er van uit dat alle dansers en danseressen na de voorstelling weer mee terug kunnen rijden met hun ouders.

Wilt u hier graag gebruik van maken? Dan kunt u een bus ticket kopen via www.t-dance.nl/lesrooster, waarna u door scrolt naar 1 juni of via onderstaande links
Lansingerland: https://www.bueno.nu/webshop/school/173/schedule-detail/653822
Schoonhoven: https://www.bueno.nu/webshop/school/173/schedule-detail/653821
Let op vol = vol

Voor al het publiek adviseren wij u met het OV te komen. Metrolijn E stopt voor de deur van het theater. Komt u toch met de auto, dan kunt u parkeren in de parkeergarage tegenover het theater.

Ophalen van de kinderen
Alle kinderen die alleen de middagvoorstelling dansen zullen om 17:20 via de grote trap in de foyere naar hun ouders gebracht worden. Zij komen per groep naar de trap. Mocht uw zoon of dochter door een familielid opgehaald worden anders dan de ouders, vragen wij aan u dit door te geven aan de docent.

Alle overige groepen zullen om 21:15 van jong naar oud naar de foyere gebracht worden.

Eten en drinken
Tussen de middag- en avondvoorstelling in zal er voor de dansers en danseressen, door een externe partij, voor eten en drinken worden gezorgd (patat, snack, limonade). De bijdrage hiervoor is €6.50. Wilt u hiervan gebruik maken, dan kunt u een ticket kopen via www.t-dance.nl/lesrooster of via onderstaande link

Kaassoufflé: https://www.bueno.nu/webshop/school/173/schedule-detail/653823
Frinkandel: https://www.bueno.nu/webshop/school/173/schedule-detail/653824

Let op! Het is niet mogelijk in het theater achter de schermen eten en drinken te kopen.

Heeft uw zoon of dochter allergieën, medicatie of andere bijzonderheden? Dan vragen wij u dit vroegtijdig aan ons door te geven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Einddans
Zoals ieder jaar dansen wij met alle deelnemers een einddans. De einddans zal op alle social mediakanalen geplaatst worden zodat iedereen deze thuis goed kan oefenen. Op de dag zelf zullen we de einddans ook nog oefenen.

Wij hebben er enorm veel zin in en kijken er naar uit er weer een superleuke dag en show van te maken! Mochten er nog vragen zijn kunnen jullie bellen naar: 0614964577