T-DanceVera de Pauw

Mijn naam is Vera de Pauw, ik ben 16 jaar en dans inmiddels al bijna 7 jaar bij T-Dance. Na een jaar werd ik gevraagd of ik mij wilde aansluiten bij de oud-selectiegroep Hit It en heb hier tot mijn twaalfde in gedanst. In het wedstrijdseizoen van 2019-2020 werden Hit It en Rhythmsquad samengevoegd en sindsdien ben ik de jongste (en kleinste) daar.
Momenteel zit ik in 5e leerjaar van mijn middelbare school en heb nog een jaar te gaan voor ik mijn examens in ga. Daarnaast werk ik twee keer in de week in de horeca en dans ik 5 uur in de week bij T-dance. Ik dans modern, commercial en heels bij Sophie van Zijl en Tessa van Zomeren. Het mooiste om op te voeren vind ik modern omdat daar veel emotie in zit, maar mijn passie ligt toch bij commercial. Heels vind ik ook heel leuk, maar de andere twee stijlen springen er voor mij toch net iets bovenuit.
Ik vind het hartstikke leuk om te dansen en anderen te helpen met hun dansen. Ik zou niet zonder kunnen en help Tessa graag bij het lesgeven!

 Vera is invaldocent op de locatie Lansingerland (Bergschenhoek)